Cercar en aquest blog

dimecres, 22 de juliol del 2015

Llibres 1ESO 2015-2016


Aquesta és la llista dels llibres per als alumnes de 1r d'ESO. Els que estan marcats en blau són els que estan dins el Programa de Reutilització. Són llibres que han servit només un curs.

Les famílies de 1r sòcies de l'AMPA podreu escollir entre dues opcions:

* Entrar al Programa de Reutilització
* Comprar els llibres nous

Per tal d'informar-nos de quina és l'opció escollida, és imprescindible que ompliu el formulari que trobareu més endavant abans de final de mes, independentment de si heu fet o no els ingressos corresponents. Al mateix formulari se us demanen detalls sobre si voleu o no la calculadora, la talla de la samarreta i també hi teniu un apartat d'observacions per informar-nos de si algun llibre no us cal.

En el cas d'entrar al Programa de Reutilització la 2a quota que haureu d'ingressar serà de 82.15€
Si preferiu tots els llibres nous, la 2a quota serà de 125.63€.

Vosaltres mateixos podreu restar d'aquestes quotes l'import del material que no us convingui a l'hora de fer l'ingrés corresponent. Nosaltres donarem d'alta per fer l'ingrés per caixer aquests dos imports. Qualsevol import que sigui diferent, l'haureu de fer per transferència o per finestreta.

Veureu que hi ha un import corresponent a folres. Aquest import és obligatori i no es pot descomptar de les quotes.

El segon pagament de llibres s'hauria de fer abans del 13 de setembre per garantir que els vostres fills tenen els llibres el primer dia de classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada