Cercar en aquest blog

dissabte, 13 de juny del 2015

Programa de Reutilització de Llibres. Una mica d'informació.


Des del primer moment en que vam començar a treballar plegats,  la Direcció de l'Institut i  l'AMPA vam estar d'acord en que s'havia d'iniciar un Programa de Reutilització de llibres.

Ens hem trobat, però, amb un gran problema aliè a nosaltres que és el nou currículum. Les editorials per al proper curs han publicat tots els libres nous. En principi això voldria dir que no es podrien reutilitzar els llibres que actualment estan fent servir els nois i noies que fan 1r.

La voluntat, però, de l'institut és reduir la despesa d'inici de curs en l'adquisició de llibres de text. Per això la Comissió de Llibres, de la que formen part pares i professors, ha ideat un sistema. En lloc de canviar tots els llibres el proper 2015-2016, es farà en dues parts: uns quants el 2015-2016 i la resta el 2016-2017.

La setmana vinent recollirem els llibres de Llengua Catalana, Matemàtiques, Anglès, Tecnologia i també algunes de les lectures.  Aquests són els llibres que, en principi, entraran a formar part del Programa. Per aquests llibres es farà una abonament a les famílies de 2n (aproximadament per un import del 50% del preu que van pagar) i es vendran a les famílies de 1r també a un preu similar.

De cares al curs vinent les coses seran ben diferents i molt més senzilles perquè els llibres nous que comprin les famílies de 1r i els que comprin les famílies de 2n es podran reutilitzar tots.

Hi haurà dues condicions imprescindible per entrar a formar part del Programa de Reutilització de Llibres:

1.- Ser socis de l'AMPA.
2.- Estar al corrent de pagaments amb l'Institut i  l'AMPA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada