Cercar en aquest blog

dimarts, 10 de febrer del 2015

Pla Local d'Infància i Adolescència



El Centre Cívic Ter, al barri de Taialà, va acollir aquest dissabte el taller de famílies del Pla Local d’Infància i Adolescència. El pla pretén identificar les prioritats d’actuació en relació a infància i adolescència de la ciutat i promoure sistemes de participació en la vida pública on els infants siguin protagonistes. 
La trobada, coordinada per tècnics de l’empresa Neópolis encarregada de l’estudi, va comptar amb una vintena de pares i mares de diverses escoles i instituts de la ciutat. En grups de cinc es van analitzar diversos aspectes de la vida a la ciutat en relació amb els nostres fills, com l’Atenció social, la Salut, Cultura, Esports, Mobilitat, Seguretat, entre d’altres. Cada grup de treball va poder exposar els aspectes positius i negatius de cada àrea i que serviran per a l’elaboració de l’informe de diagnosi. 
Paral·lelament, els nois i noies que van assistir al taller de famílies van poder exposar com els agradaria que fos la ciutat, què troben positiu i què troben millorable. 
En les properes setmanes es realitzaran nous Tallers en els quals participaran docents, polítics i tècnics.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada