Cercar en aquest blog

dimarts, 14 d’octubre del 2014

Nova comanda de samarretes



Properament farem la darerra comanda de samarretes de l'any. Si alguna família està interessada en tenir una segona samarreta feu-nos-ho saber abans del 31 d'octubre enviant-nos un mail a la bústia de l'AMPA.

Us informem que el preu de les samarretes a partir d'ara serà de 6.70€. El perquè s'explica a l'acta de la reunió de junta.

"Quan a l’estiu es va posar el preu de la samarreta, es va fer en base a un pressupost amb el logo imprès a partir d’un fotolit. L’únic inconvenient és que se n’havien d’imprimir moltes a cada comanda. Com que les samarretes de moment són provisionals a l’espera del nom de l’institut va semblar que no se’n podia fer una comanda massa gran.  Finalment es va escollir imprimir-les amb vinil, opció una mica més cara però que permetia anar-les imprimint una a una.  En aquests moments la llista de llibres ja estava enviada a les famílies i no es podia modificar el preu de la samarreta. Finalment el preu ha sigut d’una mica més de 6€. (6.70€) Les samarretes que es venguin a partir d’ara s’hauran de pagar al nou preu".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada