Cercar en aquest blog

divendres, 1 d’agost del 2014

Llibres de text 2014-2015Ja tenim la llista definitiva dels llibres de text. Si ho desitgeu, ens podeu fer la vostra comanda i el primer dia de classe els vostres fills i filles els trobaran a les aules (si no hi ha cap problema de distribució), juntament amb l'agenda que han escollit els professors i la samarreta de l'institut.Recordeu que per gaudir d'aquest estalvi cal que sigueu socis de l'AMPA i per tant hàgiu fet efectiva la quota.

Per fer la comanda dels llibres només caldrà que feu l'ingrés corresponent al compte de l'institut detallant a concepte el nom del vostre fill o filla i LLIBRES DE TEXT i ompliu el següent formulari. En cas de que algú no vulgui algun llibre ho podreu especificar al formulari (a l'apartat d'observacions) i podeu restar el seu import a l'hora de fer l'ingrés.


Per complicacions en la gestió dels ingressos per caixer, només podreu utilitzar-lo si voleu fer la comanda sencera. Per fer l’ingrés per internet no hi haurà cap problema. Sapigueu que l’oficina del Banc de Sabadell de l’avinguda Lluís Pericot tanca per vacances aquest mes d’agost.

Ens facilitareu la feina si el primer dia de classe els vostres fills i filles porten el resguard imprès dels pagaments de la quota i dels llibres. (Hem comprovat amb els pagaments de les quotes que alguns apareixen sense el concepte i l’única manera de  saber de qui és l’ingrés és amb el reguard).

La intenció és engegar un Programa de Reutilització de llibres a partir del curs vinent (sempre i quan l'entrada en funcionament de la nova llei d'educació ens ho permeti).  Per això us demanarem que qui en vulgui formar part, vetlli pel bon estat dels llibres. Durant el curs haurem de crear una comissió que s'encarregui de pensar i redactar el projecte. Us convidem a tots a participar-hi!

Circular LLibres

3 comentaris:

 1. No hi ha el format per imprimir la llista de llibres? Surt tallat en varies pàgines...
  Gràcies!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Si no us funciona envieu un correu a ampanig@gmail.com i us enviarem el llistat en format PDF

   Elimina
 2. Si cliques a sobre de la imatge amb la llista dels llibres i llavors tornes a clicar amb el botó dret del ratolí, et sortirà l'opció imprimir i te la farà en una sola pàgina.

  Esperem que et funcioni.

  ResponElimina